Tel: 071-5413183 / 06-53674376   | E-mail: info@partyboot.nl | Contact

Wij zoeken nog collega's. Interesse?
Bel met 071-5413183 of mail info@partyboot.nl

vraag direct een offerte aan

Uw offerteaanvraag is geheel vrijblijvend!

Dieet wensen?

Geef het door! Onze kok houdt hier rekening mee.

Complete keuken aan boord

Al is een schip nog zo ruim gebouwd, de keuken aan boord is altijd kleiner dan een kok zou wensen. Op onze schepen is dat niet anders. Toch heeft onze kok een goed geoutilleerde restaurantkeuken tot zijn beschikking die voldoet aan de hoge HACCP-norm voor hygiëne.

Alleen dagverse producten

Door de praktische inrichting van de keuken zijn wij zelfs in staat om diners uit te serveren. Maar in de praktijk wordt veelal gekozen voor een diner in buffetvorm. Immers, een buffet draagt in belangrijke mate bij aan een losse ongedwongen sfeer. Graag richten wij fraai gedecoreerde buffettafels in. In de buffetten verwerken wij alleen dagverse handgemaakte buffetproducten. Vlak voor vertrek worden de producten door een kwaliteitscateraar afgeleverd en in onze koelruimtes opgeslagen. Aan boord worden de buffetten afgemaakt en gedecoreerd. Brood wordt vers gebakken. Tijdens de vaart kan het buffet worden geopend, het schip hoeft hiervoor dus niet eerst ergens af te meren.

Lunch, diner buffet, high-tea, barbecue

Naast kapitein Hans en gastvrouw Sonja presenteren wij u graag onze vaste kok: Joop. Deze heeft inmiddels jarenlange ervaring met het verwennen van gasten. Persoonlijk ziet hij er op toe dat de kwaliteit van hoog niveau blijft. In overleg met u wordt de buffetkeuze gemaakt. Wanneer u tijdig speciale dieetwensen aan ons doorgeeft dan houden wij daarmee rekening!

Gezellige scheepsbar

De Olympia en Ambiance beschikken over een goed geoutilleerde bar. Wanneer we goede afspraken maken over het gebruik van de bar, dan hoeft het uw gasten aan niets te ontbreken!

Buffetten

Onze buffetkeuze is zeer uitgebreid en volledig af te stemmen op uw wensen. Kijk op de pagina buffetkeuze voor uw keuze uit onze standaardbuffetten en proeverijen.

Wij zoeken nog collega's. Interesse?
Bel met 071-5413183 of mail info@partyboot.nl

vraag direct een offerte aan

Uw offerteaanvraag is geheel vrijblijvend!

Dieet wensen?

Geef het door! Onze kok houdt hier rekening mee.

Groene Hart Cruises / Partyboot | Bezoek- & postadres Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp | tel.: 071-5413183 | Boordtelefoon: 06-53674376 | info@partyboot.nl