Tel: 071-5413183 / 06-53674376 | E-mail: info@partyboot.nl | Contact

Hebt u iets te vieren? Boek dan een partyschip in Zuid Holland!

Partyschip de Olympia van Partyboot / Groene Hart Cruises is hét adres voor al uw rondvaarten, feesten en evenementen. Graag ontvangen wij u aan boord van ons partyschip. Wij varen u langs de mooiste plekjes van Noord- en Zuid Holland. Vanaf juni tot en met september verzorgen wij toeristische rondvaarten en dagtochten en het gehele jaar door kunnen onze partyschepen gehuurd worden voor feesten, partijen en evenementen zoals workshops of bedrijfsuitjes.

Varend feesten
Op ons partyschip kunt u varend feesten in een informele stijl. Ook voor kleine groepen tot 60 personen hebben wij een passend partyschip beschikbaar: de Ambiance. Tijdens mooi weer kan op beide partyschepen gebruik worden gemaakt van een ruim buitendek waar, indien gewenst ook een barbecue kan worden georganiseerd door onze scheepskok Joop. Kies voor het partyschip wat past bij de gelegenheid en geniet van een onvergetelijke dag.

Contact en informatie
Hebt u interesse in een feest op partyschip de Olympia of Ambiance? Informeer dan naar beschikbare data via e-mail adres info@partyboot.nl of vul het antwoordformulier in. U kunt ons natuurlijk ook even bellen: 071 – 5413183.

Beide schepen liggen in de haven van Leiderdorp in het Groene Hart. Leiderdorp is gemakkelijk bereikbaar vanuit de richting Zoetermeer, Den-Haag en Rotterdam, maar ook vanuit Utrecht, Amsterdam en Haarlem. Een feest aan boord van een partyschip begint bij Partyboot!

Groene Hart Cruises / Partyboot | Bezoek- & postadres Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp | tel.: 071-5413183 | Boordtelefoon: 06-53674376 | info@partyboot.nl