Tel: 071-5413183 / 06-53674376 | E-mail: info@partyboot.nl | Contact

Iets te vieren? De borrelboot in Leiden!

Bij Groene Hart Cruises kunt u een borrelboot huren voor feesten, bedrijfsuitjes, huwelijken, familiefeesten of andere bijzondere gelegenheden. Al borrelend kunt u genieten van het afwisselende landschap dat aan u voorbij trekt. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor entertainment aan boord van de borrelboot. Of het nu gaat om live artiesten van uiteenlopende aard (troubadour, dixielandband, pianist, etc.) of het transformeren van één van de salons aan boord tot een drijvend casino, (bijna) alles is mogelijk op de borrelboot.

Onze scheepskok Joop
De borrelboot in Leiden is uitgerust met een complete keuken. Onze scheepskok Joop tovert de meest heerlijke gerechten op tafel en stelt heerlijke buffetten voor u samen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een uitgebreid bittergarnituur bij de borrel. Zelfs een sfeervolle High Tea aan boord van de borrelboot is mogelijk.

U vindt de borrelboot in de haven van Leiden, een zeer centraal gelegen plaats die goed bereikbaar is vanuit de richting Zoetermeer, Den-Haag en Rotterdam, maar ook vanuit Utrecht, Amsterdam en Haarlem.

Contactinformatie
Voor meer informatie over het huren van de borrelboot staan wij u graag te woord. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 071 – 5413183 of maak gebruik van het antwoordformulier op deze website. U kunt ook een e-mail sturen naar info@partyboot.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Groene Hart Cruises / Partyboot | Bezoek- & postadres Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp | tel.: 071-5413183 | Boordtelefoon: 06-53674376 | info@partyboot.nl