Tel: 071-5413183 / 06-53674376   | E-mail: info@partyboot.nl | Contact

Wij zoeken nog collega's. Interesse?
Bel met 071-5413183 of mail info@partyboot.nl

vraag direct een offerte aan

Uw offerteaanvraag is geheel vrijblijvend!

Nieuwsbrief

Dieet wensen?

Geef het door! Onze kok houdt hier rekening mee.

Hoofdbuffetten

Buffet "Olympia"

Buffet "Olympia"

– de naam zegt het al – bijzonder………

Koud

  • Italiaanse crostini met olijventapenade, dungesneden Parmaham en meloen
  • Tartaar van gerookte en gemarineerde zalm met toijncarpaccio en een yoghurt- dillesaus
  • Salade van gebraden gerookte mozzarella , artisjokken, groene asperges en veldsla
  • Gemarineerde bospaddenstoelen met gerookte eendenham en een preiselbeeren compote
  • Huisgemaakt notenbrood
  • Gezouten boter met pommodore pasta

Warm

  • Parelhoenfilet gevuld met kalfsgehakt met een “Bonne Femme”garnituur
  • Gestoofde rundersaucijsjes in een verse tomatensaus met koriander
  • Gegrilde tijgergarnalen met een dressing van limoen, koriander en knoflook a la minute in de wok bereidt met Thaise rijst
  • Zalmfilet met een dakje van tomaat en mozzarella en wilde spinazie
  • Met kaas gevulde ravioli in een heerlijke saus van spinazie en paprika
  • Groenteratatouille van groenten uit het seizoen

Zoals u ziet……smaakvol………luxe

€ 34,95 per persoon

High Wine

High Wine

Als voorafje een lichte bouillon met verse tuinkruiden en bospaddestoelen*

Hartig

  • Gezellig met zalm belegde wraps
  • Sandwiches belegd met rookvlees en kaas
  • Mini bolletjes met een heerlijke boeren achterham
  • Mini bolletjes met een zachte roombrie
  • Mini krentenbolletjes met roomboter
  • Patisserie schelpjes gevuld met krabsalade
  • Kaasplateau met diverse kaas soorten
  • Olijven
  • Gevulde paprika’s
  • Mini- saucijzen
  • Quiche Lorrainne

Zoet

  • Mini- petit-fours
  • Bavarois gebakjes
  • Diverse bonbons

€ 19,95 per persoon
* met bouillon € 23,95 per persoon

High Tea

High Tea

Als voorafje een lichte bouillon (eventueel met verse tuinkruiden en bospaddenstoelen)*

Hartig

  • Sandwiches belegd met zalm, rookvlees met ei
  • Mini bolletjes met een heerlijke boerenachterham
  • Mini bolletjes met een zachte roombrie
  • Ceasarsalade (Romeinse sla, kip, spek, ei, tomaat, kruiden, kaas en dressing)
  • Patisserie schelpjes gevuld met krabsalade en opgemaakt met tomaat
  • Quiche Lorainne

Zoet

  • Vruchtencake en Amandel Friandise
  • Diverse soorten bavarois gebakjes
  • Petit fours
  • Slagroomsoesjes
  • Diverse soorten bonbons
  • Roomboterkoekjes assortiment
  • Mini krentenbolletjes met roomboter
  • Vanillesaus en slagroom

€ 19,95 per persoon
* met bouillon € 23,95 per persoon

Lunchbuffet "Wipstaart"

Lunchbuffet “Wipstaart”

  • Kopje Westlandse groentesoep
  • Ovenverse gesorteerde bolletjes
  • Roomboter croissants
  • Zachte bolletjes
  • Brabants krentenbrood
  • Diverse soorten luxe vleeswaren
  • Jonge-, oude – en Leidse kaas
  • Bolletje huzarensalade
  • Hagelslag, aardbeienjam en honing
  • Diverse boters Roomboter

€ 14,95 per persoon

Buffet "de Kromme Does"

Buffet "de Kromme Does"

Koud

  • Gepocheerde zalm met Hollandse garnaaltjes met cocktailsaus
  • Gerookte zalm en gerookte makreel
  • “Nieuwe haring” met een salade van rode bietjes en Granny Smith appeltjes
  • Serranoham met krullen Manchego kaas
  • Terrine de campagne, een hartige boeren paté met een chutney van rozijnen, dadels en port
  • Gebraden rosbief met een remouladesaus
  • Vers gebakken stokbrood met roomboter en kruidenboter

Warm

  • Gegrilde kipfilet gegratineerd met brie en honing
  • Gebraden varkenslende met een paddenstoelenroomsaus
  • Gevulde aardappel met spek, knoflook en crème fraiche
  • Verse seizoensgroenten

Een tikkeltje luxe?

€ 31,45 per persoon

Buffet "de Spanjaardsbrug"

Buffet "de Spanjaardsbrug"

Koud

  • Spaanse worstsoorten, dungesneden met een salade van komkommer, tomaat, olijfjes en groene sla
  • Gevulde olijfjes met kaas
  • Rauwe ham met krullen van Spaanse geitenkaas
  • Salade van kropsla, artisjok, appel, geitenkaas en kleine olijfjes
  • Aioli met spaans tomaten-olijvenbrood

Warm

  • Nieuwe aardappeltjes met citroen, knoflook en dungesneden chorizo
  • Puntjes aardappeltortilla met spinazie en Spaanse worst
  • Gevulde auberginesrolletjes met ansjovis, tomaat, mozzarella en munt
  • Rundergehaktballetjes in een pruimensaus
  • Gebraiseerde tilapiafilet sinaasappelsaus met groene pepertjes
  • Paella, het typisch Spaanse rijstgerecht

Buffet de Spanjaardsbrug is samengesteld voor de liefhebber van een Spaanse maaltijd.

€ 26,45 per persoon

Buffet "de Oude Rijn"

Buffet "de Oude Rijn"

Koud

  • Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitjes, Pecorino kaas en friseesla met een crème de balsamico
  • Pastasalade met artisjokken, groene boontjes, rucola en garnalen
  • Salade van veldsla, pijnboompitjes, pommodoretomaat en een zachte limoendressing
  • Ovenvers Italiaans brood met olijven en knoflook

Warm

  • Een heerlijke lasagne met gehakt, spinazie en tomaten
  • Siciliaans rundvlees gesmoord in een verse pommodore tomatensaus geserveerd met verse tagliatelle
  • Lintpasta met gegrilde kip, groene pesto en zongedroogde tomaatjes
  • Met kaas gevulde tortelloni gegratineerd met Parmezaanse kaas
  • Gestoofde zeewolf met een verse tomatensaus, wilde spinazie en gegratineerd met mozzarella

Dit is een speciaal voor de liefhebber van Italiaans eten samengesteld buffet.

€ 27,95 per persoon

Buffet "Stuurboord"

Buffet "Stuurboord"

Koud

  • Vleessalade met een garnituur van koude vleeswaren
  • Zalmsalade gegarneerd met diverse vissoorten
  • Fricandeau met verse ananas en dillesaus
  • Meloen met diverse soorten ham
  • Frans/Hollands Kaasplateau met noten en dadels
  • Rauwkostsalade
  • Diverse broodsoorten
  • Huisgemaakte kruidenboter

Warm

  • Warm vlees in een romige saus
  • Rundergehaktballetjes in een overheerlijke huisgemaakte Jus
  • Malse Kipsaté met Indische Pindasaus
  • Vispotje van diverse vissoorten in een pikante tomatensaus
  • Gegratineerde aardappeltjes met knoflook uit de oven
  • Witte rijst met diverse groenten

Buffet Stuurboord is een heerlijk en subtiel gekruid buffet.

€ 31,45 per persoon

Buffet "Zweiland"

Buffet "Zweiland"

Koud

  • Salade van maïskipfilet met appel en rozijntjes
  • Gevulde varkensborst met een pepermayonaise
  • Rode bietensalade met een brunoise van haring,appel en ui
  • Een frisse fruitsalade van fruit uit het seizoen
  • Boeren brood en kruidenboter

Warm

  • Gestoofde kabeljauw met Hollandse garnaaltjes en een Zaanse mosterdsaus
  • Texels lamsvlees gesmoord in donker bier
  • Gevulde aardappel met spek, knoflook en crème fraiche
  • Grootmoeders stooflapje in een rode wijnsaus
  • Verse seizoensgroenten

Buffet Zweiland is een Hollands getint buffet……….proef het en U weet het.

€ 29,45 per persoon

Buffet "de Watertuin"

Buffet "de Watertuin"

Koud

  • “Nieuwe haring” met een salade van rode bietjes en Granny Smith appeltjes
  • Rauwe ham met meloen en gebrande noten en een mintsaus
  • Een frisse salade van “Iceberg” sla met een garnituur van gebakken paddenstoelen
  • De echte “originele” Gravlax, gemarineerde zalm met dille
  • Een frisse “Thaise”rijstsalade van gerookte kip, limoen, vers fruit en een kerriemayonaise
  • Grof boerenbrood met gezouten boter

Warm

  • Varkenslende gevuld met pruimen en appel en een rode wijnsaus
  • Gepocheerde kabeljauw met een Noorse garnalensaus
  • Gegrilde parelhoenboutjes met gebakken mager rookspek met ui en appel
  • Stoofschotel van rundvlees en paprika, paddenstoelen en zure room
  • Gebakken aardappeltjes met spek en dille

Dit buffet is overheerlijk. Maar………dat wilt u uiteraard zelf ervaren.

€ 32,95 per persoon

Buffet "de Wijde AA"

Buffet "de Wijde AA"

Koud

  • Gepocheerde eitjes met een koude sambaldressing
  • Gado- Gado, een koude salade van taugé, komkommer, kropsla en kroepoek met een koude satésaus
  • Frisse groene salade met een garnituur van komkommer, tomaat en cashewnootjes
  • Salade van gemarineerde kip, avocado en ananas met een pittige dressing van rode peper

Warm

  • Roergebakken varkensvlees met verse basilicum en cashewnoten
  • Kipsaté met een kokos- gembersatésaus
  • Tiliapi vis met een sinaasappelsaus met groene pepertjes
  • Gebakken mie met gemengde groenten
  • Thaise rijst uit de stoompan

Dit is een door onze chefkok op ons verzoek samengesteld Aziatisch buffet.
Tijdens onze cursusdag met een aantal collega rederijen kregen wij de eer buffet de Wijde AA te mogen “keuren/proeven”. Deze cursusdag was georganiseerd t.b.v. het behalen/behouden – herhaling- Certificaat Bedrijfs Hulpverlener en gehouden aan boord van ons schip het MPS Olympia. Onze collega’s en wij hebben het ons (hoe kan het ook anders met allemaal fijnproevers) dan ook goed laten smaken.

€ 29,95 per persoon

Buffet "Spijkerboor"

Buffet "Spijkerboor"

Koud

  • Salade van roerei en ananas met een pittige dressing van rode peper
  • Terrine de campagne, een hartige boeren paté met een chutney van rozijnen, dadels en port
  • “Nieuwe haring” met een gesnipperd uitje
  • Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitjes, Pecorino kaas en rucolasla met een creme de balsamico
  • Gemarineerde zalm met gerookte makreel
  • Salade van kropsla, gerookte kipfilet, artisjok, appel, geitenkaas en kleine olijfjes
  • Grof boerenbrood met gezouten boter

Warm

  • Kipsaté met een kokos- gembersatésaus
  • Kalkoentournedos met een pepersaus
  • De vegetarische spinazielasagne, overheerlijk met tomaten
  • Gebakken paddenstoelen met Provençaalse kruiden en knoflook
  • Aardappels in de schil met knoflook en rozemarijn

Een buffet met klasse

€ 28,45 per persoon

Buffet "Sprietlaeck"

Buffet "Sprietlaeck"

Koud

  • Kaasplateau met kaasjes uit de Zoeterwoudse polder
  • Pastasalade met pesto, gerookte ham, olijfjes en artisjokharten
  • Een frisse salade van “Iceberg”sla met een garnituur van gebakken paddenstoelen
  • Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitjes, Pecorino kaas en rucolasla met een creme de balsamico
  • Tartaar van gerookte en gemarineerde zalm met een yoghurt-dillesaus
  • Zoete pommodori’s met kaas gevuld
  • Diverse soorten brood
  • Roomboter en kruidenboter

Warm

  • Een overheerlijke spinazielasagne met verse tomaten en mozzarella
  • Mootje zeewolf met een verse pasta met groenten’
  • Rundergehaktballetjes in een tomatensalsa
  • Gevulde aardappel met spek, knoflook en crème fraiche
  • Verse seizoensgroenten

Dessert

  • Tiramisu
  • Vers fruitsalade
  • Patisserie
  • IJstaarten

Zoals u ziet mét dessert!

€ 37,95 per persoon

Scheepsbuffet

Scheepsbuffet

  • Rundvleessalade opgemaakt met diverse vleeswaren en vers fruit
  • Krabsalade met garnaaltjes, makreel, sprotjes en gerookte zalm
  • Waldorfsalade met gerookte kip en verse ananas
  • Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitjes, oude kaas en pesto
  • Frans/Hollands kaasplateau met diverse kaassoorten
  • Heerlijke pittige kipsaté
  • Gehaktballetjes in een Zigeunersausjes
  • Witte rijst
  • Pommes Noisettes
  • Stokbrood en kruidenboter

€ 27,95 p.p.

Indonesisch menu

"Indonesisch menu"

Hoofdgerecht

  • Nasi Putih (zachte witte rijst)
  • Nasi Kuning (gele rijst)
  • Bami Goreng (gebakken bami)
  • Sambal Goreng Telor (gefrituurde ei in pikante saus)
  • Daging Rendag (rundstoofvlees in kokosmelk)
  • Ayam Karé (gegrilde kipsaté met pindasaus)
  • Sambal goreng boontjes (sperziebonen met pikante saus)
  • Sayur Lodeh (gemengde groenten in kokossaus)
  • Sambal Goreng Udang (garnalen en petehbonen in pikante saus)

Bijgerechten

  • Sambal Goreng Tempé (gebakken tempé in pikante saus)
  • Seroendeng (gebakken kokos met pinda’s)
  • Kroepoek Udang (garnalenchips)
  • Sambal (geurige sambal van het huis)
  • Gebakken uitjes

€ 27,95 per persoon

American Snackbuffet

American Snackbuffet

  • Onbeperkt Hamburgers  met gebakken uiringen mayonnaise en ketchup
  • Onbeperkt Hot-dogs  met zuurkool en div. sausen
  • Heerlijk pittige kip-sate
  • mini-saucijsjes
  • gevulde eieren
  • hollandse haring met uitjes
  • kartoffel- en huzarensalade
  • aangevuld met stokbrood en  kruidenboter

€ 23,95 p.p.

Tapaz (hapjes) buffet

Tapaz (hapjes) buffet

  • Kaasplateau opgemaakt met diverse kaassoorten en vrolijk fruit
  • Meloen omringd met rauwe ham
  • Visschaal opgemaakt met tijgergarnalen, zalm, makreel en paling
  • Dadels gevuld met een heerlijke Monchou
  • Feestelijk opgemaakte schaal met Olijven en Fetakaas
  • Diverse soorten Tapenade
  • Schaal opgemaakt met diverse pittige chorizo
  • Zoete pommedorie’s met crème kaas gevuld
  • Room- en kruidenboter
  • Kipsaté in een pittige pindasaus
  • Gehaktballetjes in een verse salsasaus

€ 20,95 p.p.

Desserts

Dessert "het Zomergat"

Dessert "het Zomergat"

  • Cassata
  • IJsbombe
  • 3 IJssoorten
  • Slagroom
  • Vers uitgesneden fruit

€ 7,75 p.p.

Meerprijs chocoladefontein met vers fruitsticks € 2,50 p.p.

Dessert "de Leede"

Dessert "de Leede"

  • Profiterols met chocoladesaus en amandelschaafsel
  • Diverse bavarois soorten waaronder, yoghurt, chocolade en aardbei
  • Bosvruchten en mandarijn gebakjes
  • Diverse ijstaarten
  • Een bokaal met vers fruit
  • Tira Misu met vanillesaus
  • Vers geslagen room

Gezien de variatie in dit dessert wordt Buffet de Leede het meest gekozen.

€ 9,75 p.p.

Meerprijs chocoladefontein met vers fruitsticks € 2,50 p.p.

Feestelijke ijscoupe

Gewoon een feestelijke ijscoupe

Sierlijke Coupe gevuld met fruit en diverse ijssoorten opgemaakt met een toef Echte Room.

€ 4.65 p.p.

Proeverijen

Italiaanse hapjes

Italiaanse hapjes

(10 personen)

  • Crostini´s met rundercarpaccio, buffelmozzarella en een creme de balsamico
  • Tapenade van groene olijven, knoflook en Parmezaanse
  • Gemarineerde artisjokharten
  • Zoete pommodoretomaatjes met verse oregano
  • Italiaanse worstsoorten
  • Magorkaas met ciabattabrood

per stuk € 3,65

Spaanse hapjes

Spaanse hapjes

(10 personen)

  • Dungesneden Serranoham met Manchegokaas
  • Gemarineerde olijfjes in een rodewijnazijn met verse kruiden
  • Gebakken garnalen met knoflook, salie en Spaanse pepertjes
  • Spaanse salamisoorten
  • Gebakken mosseltjes met knoflook en lenteui
  • Boerenbrood met olijven

per stuk € 3,75

Hollandse hapjes

Hollandse hapjes

(10 personen)

  • Boerenkaassoorten uit de Zoeterwoudse polder
  • Luxe noten met zeezout
  • Worstsoorten
  • Honingmosterd
  • Kaaspaté met stokbrood
  • Olijven

per stuk € 3,85

Nederlands Plateau

Nederlands Plateau

  • Baguette met gerookte zalm en een garnalenmousse
  • Canapé met rauwe ham met een bolletje meloen
  • Canapé met Hollandse nieuwe en gesnipperd uitje
  • Canapé met gerookte pepermakreel
  • Baguette met filet Americain en een gesnipperd uitje
  • Soesje met roompaté

per stuk € 1,75

Mediterraans Plateau

Mediterraans Plateau

  • Vitello Tonnato, gerookte kalfsrib met een tonijnmayonaise
  • Canapé met filet Americain en kappertjes
  • Ciabatta met tomaat, mozzarella en basilicum
  • Canapé maïsbrood met chorizo en tapenade
  • Huisgemaakte kaaspaté van diverse Franse roomkazen en rozijntjes

per stuk € 1,85

Plateau Olympia

Plateau Olympia

  • Crostini met Parmaham, olijvenpesto en Parmezaanse kaas
  • Gerookte kipfilet met een dadelchutney en pistachenootjes
  • Gedroogde prosciutto met blauwe schimmelkaas en dadels
  • Bruchetta met ansjovis, gegrilde paprika en ricottakaas
  • Tostada met gemarineerde zalm, kappertjes en een gegrilde scampi

per stuk € 1,95

Eenvoudig doch smakelijk

Eenvoudig borrelhapje als bijvoorbeeld een bitterbal/bamihap etc.
€ 0,70 per stuk

Borrelgarnituur bestaande uit luxe zoute koekjes en nootjes
€ 1,70 per persoon

Wij zoeken nog collega's. Interesse?
Bel met 071-5413183 of mail info@partyboot.nl

vraag direct een offerte aan

Uw offerteaanvraag is geheel vrijblijvend!

Nieuwsbrief

Dieet wensen?

Geef het door! Onze kok houdt hier rekening mee.

Groene Hart Cruises / Partyboot | Bezoek- & postadres Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp | tel.: 071-5413183 | Boordtelefoon: 06-53674376 | info@partyboot.nl